19.04.2024

''Türkiye - Özbekistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirilmesinde Yeni Ufuklar" Sempozyumu

İktisadi Araştırmalar Vakfı'ndan alınan yazıda; 24 Kasım 2022'de Taşkent/Özbekistan Wyndham Hotel'de Türkiye - Özbekistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirilmesinde Yeni Ufuklar konulu bir sempozyumun düzenleneceği belirtilmektedir.

Sempozyum partnerleri Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinin, Özbekistan'da aynı konuda faaliyet gösteren firmaları sempozyuma davet edebilmesi için Türkiye'den sempozyuma katılım sağlayacak firmaların 15 Ekim 2022 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Vakıf üyelerine belirlenen fiyatlar üzerinden %10 indirim uygulanacağı belirtilmektedir.

Detalı bilgi, program ve kayıt için TIKLAYINIZ .

12.09.2022