16.04.2024

Türk İş Forumu Karabağ Azerbaycan Cumhuriyeti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Azerbaycan Karabağ İş Forumu'nun 16 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Karabağ bölgesinde yer alan Şuşa şehrinde gerçekleştirileceğinin bildirildiği ifade edilmekte, taslak program ve katılım formu iletilmektedir.

Firmaların katılım teyidini en geç 5 Eylül 2022 mesai bitimie kadar, iletilen teyit formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteryası'na iletilmesi gerekmektedir.

Program ve katılım teyit formu için TIKLAYINIZ .

İletişim:
Adem Kula,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
Tel: 0212 924 39 73 - 0531 291 90 14
E-posta: adem.kula@tobb.org.tr - turkcci@tobb.org.tr