19.04.2024

TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi - Akademi Kariyer Günleri

Dicle Kalkınma Ajansı’ndan alınan yazıda; Eylül - Ekim aylarında TRC3 bölgesinde yer alan 4 üniversiteden Mardin Artuklu Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi’nde toplamda 400 öğrencinin katılımıyla 2’şer günlük “Kariyer Günleri” etkinlikleri düzenleneceği iletilmektedir.

Kariyer Günleri boyunca firmaların tanıtım yapacakları ve öğrencilerle bir araya gelecekleri stand alanları kurulacaktır. Türkiye’nin farklı illerinden firmalar ve işverenler, üniversite öğrencileriyle mülakatlar yapmak, firmalarını tanıtmak, insan kaynakları süreçleri hakkında bilgi vermek ve ihtiyaç duyulan mesleklerin tanıtılması için stand açmaya davet edilecektir.

Katılımcı firmalar tarafından belirlenecek ve etkinliklere katılım gösterecek 2 temsilci için masraflar proje tarafından karşılanacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı olan, Dicle Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi, bölgedeki genç istihdamını teşvik etmeyi, iş gücü piyasasında talep edilen dijital beceriler ve teknik zanaatkârlık gibi mesleki becerilerle gençlerin istihdam edilebilirliklerini artırmayı ve genç girişimcilerin girişimcilik kapasitelerini artırmayı hedefleyen bir projedir.

PLANLANAN TARİHLER:

26 - 27 Eylül 2022 SİİRT ÜNİVERSİTESİ

29 - 30 Eylül 2022 BATMAN ÜNİVERSİTESİ

3 - 4 Ekim 2022 MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

6 - 7 Ekim ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

Katılım durumu, soru ve ayrıntılı bilgi almak için; Berrak İnci, Proje Asistanı / berrak.inci@weglobal.org / +90 538 682 67 88 ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

Akademi Kariyer Günleri Katılım Formu

İzmir Tİcaret Borsası