28.03.2024

Ürün Alım Satım Bilgisi

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nden alınan yazıda; Birlikleri depolarında mevcut 20.000 kg (20 ton) 2022 yılı mahsulü natürel tiftik, açık arttırma usulü ile satışa sunulacağı iletilmektedir.

Satışın (20 ton) tamamı için tek seans gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Açık arttırma 16 Ağustos 2022 Salı günü saat 11:00'da Macun Mahallesi 171. Sokak No: 4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

Satış gerçekleşmediği takdirde 06 Eylül 2022, 20 Eylül 2022 tarihlerinde aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.

Tekrarlama günleri için ayrıca mektup gönderilmeyeceği, miktar ve diğer değişiklikler için  (http://www.tiftikbirlik.com.tr/) adresinden duyurulacağı bildirilmektedir.

İhaleye katılabilmek için teminatlarına ilişkin belgenin bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftikbirlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğü'ne tevdi ve teslim edilmesi gerekmektedir.

Satış şartnamesi ve diğer konularda daha kapsamlı bilgi almak için Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile irtibata geçilebileceği iletilmektedir.

İzmir Tİcaret Borsası

10.08.2022