29.03.2024

KOSGEB AR-GE, ÜR-GE ve İnovasyon Destek Programı Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı Bilgilendirme Semineri'nin 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14:00'da internet üzerinden gerçekleştirileceği iletilmektedir.

KOSGEB, 2050 yılında sıfır karbon hedefine katkı sağlayacak Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge projelerinin desteklenmesi için yeni bir çağrı başlatmıştır. KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, KOBİ'ler için Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Desteği kapsamında karbon emisyonu azaltılmasına yönelik 2 Milyon TL'ye kadar destek sağlayan KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı yeni çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .

21.06.2022