26.04.2024

“Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) Eğitimi” / PTT

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), PTT’nin 2019 yılında Ulusal Elektronik Tebligat Sistemini devreye aldıkları ve UETS adresi alma zorunluluğu bulunan tüzel kişiliklerin sisteme dahil olabilmesi amacıyla PTT tarafından yurt çapında eğitimler düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda PTT tarafından 24 Haziran Cuma günü 10:00 - 12:00 saatleri arasında İzmir Ticaret Odası Ana Toplantı Salonu’nda “Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi(UETS) Eğitimi” düzenleneceği iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası

17.06.2022