25.04.2024

Mindmapping Eğitimi - İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi

İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nden iletilen yazıda; İzQ Akademi hizmetlerini takiben, “Seed, Growth, Scale Up” eğitim serilerinin başladığını ve girişimciler başta olmak üzere mentorlar, yatırımcılar, akademisyenler, özel sektör çalışanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri gibi pek çok farklı kitleye özelleştirilmiş eğitim programlarının gerçekleştirileceğini ifade etmektedirler.

Seed, Growth, Scale Up eğitim serisinin ilk eğitimi; Mind Mapping eğitiminde, girişimcilik dünyasındaki problem çözme, odaklanma, doğru karar verme gibi önemli noktalara özel bir metotla yaklaşılmaktadır.

Zihin haritalama methodu ile ana fikri bulma ve geliştirme, kendinizi geliştirebileceğiniz bir eğitim programı sizlerle buluşuyor.

Katılım Ücreti 1250 + KDV’dir.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Kontenjan sınırlı sayıdadır.

Bu kapsamda; 24 Haziran 2022 Cuma günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında İzQ İnovasyon Merkezi Açık Erişimli Sınıfta Core Strateji Eğitmeni Zeynep Büyükpehlivan katımlıyla düzenlenecek olan “Girişimcilere ve Şirketlere yönelik Mind Mapping” eğitimimize katılımınızı dileriz.

Mind Mapping Nedir ?

Mind Mapping, zihin haritalama tekniği düşünceler arasında bağlantı kurmaya yardımcı olur. Düşünceleri görselleştirerek ana fikre odaklanmayı sağlar, bağlantı kurmayı kolaylaştırır. Eğitimin ilk yarısında katılımcılara Mind Mapping yöntemi ve amacı üstünde durulacaktır, ikinci yarısında ise katılımcılarla birlikte seçilen bir konu üzerinden uygulama yapılarak deneyimlenmesi sağlanacaktır. Eğitim sonrasında katılımcılar, ekipleriyle birlikte bu yöntemi kullanarak fikir geliştirme süreçlerini hızlandırabilir, özellikle uzun süreli projelerde proje takibini kolaylaştırabilir ve saklı kalmış fikirleri açığa çıkararak daha derin potansiyeli keşfedebilirler. Hem büyük hem de küçük işletmeler, beyin fırtınası yapmak, fikir üretmek ve yenilik yapmak için bu yöntemden faydalanabilirler.

Eğtim ile ilgili detaylı bilgi için izq@izq.com.tr e-posta adresi ile irtibata geçilebilir.

Kayıt için TIKLAYINIZ .

31.05.2022