20.04.2024

Türkiye - Çekya ETOK I. Dönem Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye - Çekya Ekonomi ve Ticaret Ortaklık Komitesi I. Dönem Toplantısı'nın Haziran ayında ülkemizde düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Çekya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç  16 Mayıs 2022 tarihi mesai bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

12.05.2022