28.03.2024

TÜBİTAK Çağrıları Webinarı ve Eşleştirme Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği'nin 28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00'da internet üzerinden gerçekleştirileceği iletilmektedir.

TÜBİTAK, TOBB, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Akıllı KOBİ Platformu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları anlatılacak ve işletmeler ile teknoloji tedarikçilerini eşleştirmek üzere ve teknoloji transferi konusunda TOBB ETÜ TTO'nun hizmetleri ve Akıllı KOBİ Platformu'nun teknoloji tedarikçilerine sağladığı imkanlar hakkında bilgi verilecek, webinar sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylı bilgi ve katılım için TIKLAYINIZ .

25.04.2022