29.03.2024

Fruit Attraction 2022 Madrid Fuarı - Milli Katılım

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan yazıda; 4 - 6 Ekim 2022 tarihleri arasında Madrid/İspanya’da düzenlenecek olan FRUIT ATTRACTION Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı'na Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiye milli katılımı yapılacağı bildirilmektedir. Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 13.05.2022 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekmekte olduğu iletilmektedir.

Online Başvuru Formu : Fruit Attraction 2022 Online Başvuru Formu

Katılım Bedeli : Tahmini 597 € /m2 (nakliyesiz)

Katılım Bedeline Dahil Olan Hizmetler :

-Yer kirası,

-Özel stant konstrüksiyonu,

-Stand genel ve günlük temizlik hizmeti,

-Kataloğa giriş bedeli,

-Elektrik ve internet bağlantısı,

-Genel Sekreterlik tarafından hazırlanan firma broşüründe yer alma,

Fuarda yaş meyve sebze, kuru meyveler-sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, şifalı otlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, canlı bitkiler sergilenmektedir.

Bu sene 14.sü düzenlenecek olan fuara 40.000 m2 alanda 2021 yılında 43 ülkeden yaklaşık 1300 katılımcı firma katılmış ve söz konusu fuar, 110 ülkeden 65.000 üzerinde yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuarın milli katılımının, “2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 220.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

Fuar Katılım Şartları için TIKLAYINIZ .

13.04.2022