İTB Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
Sayın Üyemiz,
Borsamız laboratuvarında üyelerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla, analiz çeşitliliğini arttırmak için Mikrobiyoloji Laboratuvarı kurulmuştur.
Aynı zamanda üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda baharatlarda uçucu yağ ve nem analizlerine ilişkin sistem oluşturulmuştur..
Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı ve Baharatlarda Uçucu Yağ Analizlerine 01 Kasım 2016 tarihinde başlanmış bulunmaktadır.
Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarımızda; tüm gıdalarda 20 çeşit analiz yapılmaktadır.
Tüm gıda maddelerinde; mikrobiyoloji analizlerinizi ve baharatlarda uçucu yağ ve nem analizlerinizi Borsa Laboratuvarımızda uygun maliyet ve Borsa güvencesiyle yaptırmanız mümkündür.
Aşağıdaki linkten analiz çeşitlerine ve ücret tarifesine ulaşabilirsiniz.
mikrobiyoloji analiz ücret tarifesi_2017.xlsx
Detaylı bilgi ve sorularınız için;
Özden Hazeruyuğ
İzmir Ticaret Borsası Laboratuvar Müdürü
Tel : (232) 4811042
e-mail: ozdenhazeruyug@itb.org.tr
16.01.2017
Bilgi Bankası
- Pamuk Randıman ve Fire Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- AB Tarım Bilgi Masası
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- Piyasa Yorumları
- İTB Logolar
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- Türkiye Pamuk Lif Kalite Veritabanı
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler