27.04.2024

Girişimcilik Ekosisteminde "İZ Bırakanlar": Masomo Kurucusu İbrahim Akman Etkinliği / İzQ

Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Paydaşları,

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ve Ege Genç İş İnsanları Derneği iş birliğinde yürütülen İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi projesi hayata geçmiş bulunmaktadır.

Faaliyetler kapsamında girişimcilik ve inovasyon alanında başarılarıyla yolun başındaki girişimcilere ilham veren isimlerin yenilikçi ve yaratıcı başarı hikayelerinin ekosistem ile paylaşılması konusuna büyük önem verilmektedir.

Ünlü girişimcilerin başarı hikayelerinden oluşan “İz Bırakanlar” serisinin ilk etkinliği kapsamında Masomo Kurucusu Sayın İbrahim Akman’ın konuşmacı olarak katılımıyla İzmir’den çıkarak globale yayılan bir başarı hikayesi aktarılacağı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda; 14 Nisan 2022 Perşembe günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında İzQ - Büyük Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek olan “İz Bırakanlar: Masomo Kurucusu İbrahim Akman” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr e-posta adresi ile irtibata geçmeniz rica olunur.

Etkinliğe kayıt için TIKLAYINIZ .

29.03.2022