02.05.2024

Girişimcilik Ekosisteminde "İZ Bırakanlar"

Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Paydaşları,

İzmir’in inovasyon ve girişimcilik kentine dönüşümü vizyonumuz doğrultusunda; İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ve Ege Genç İş İnsanları Derneği işbirliğinde yürüttüğümüz İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi projemizi hayata geçirmiş olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Merkezimizin faaliyetleri kapsamında; girişimcilik ve inovasyon alanında başarılarıyla yolun başındaki girişimcilere ilham veren isimlerin yenilikçi ve yaratıcı başarı hikayelerinin ekosistem ile paylaşılması konusuna büyük önem veriyoruz.

Bu anlayışla; ünlü girişimcilerin başarı hikayelerinden oluşan “İz Bırakanlar” serimizin ilk etkinliğini bu ay içerisinde gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Serimizin ilk etkinliği kapsamında; Masomo Kurucusu Sayın İbrahim Akman’ın konuşmacı olarak katılımıyla İzmir’den çıkarak globale yayılan bir başarı hikayesini sizlerle buluşturacağız.

Bu kapsamda; 31 Mart 2022 Perşembe günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında “İzQ İnovasyon Merkezi-Büyük Etkinlik Salonu”nda düzenlenecek olan “İz Bırakanlar: Masomo Kurucusu İbrahim Akman” etkinliğimize katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla.

LCV: Etkinliğimize kayıt olmak için https://www.izq.com.tr/tr/izbirakanlar linkinde yer alan formu doldurmanızı rica ederiz.

Bilgi için: Etkinliğimize yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

14.03.2022