25.04.2024

Türkiye - AB İş Dünyası Diyaloğu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), 11 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilen “Türkiye - AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” Projesi- AB-Türkiye İş Dünyası İlişkileri: Türk Özel Sektörünün Yaklaşımı” konulu toplantının tarihi 10 Mart 2022 olarak değiştirildiği bildirilmektedir.

Birlik merkezinde 15:00 - 16:30 saatlerinde hibrit formatında gerçekleştirilecek etkinliğe fiziki olarak veya çevrimiçi olarak iştirak edilmesi mümkündür.

Çevrimiçi katılım için “https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_HkANcp4JQhqsuva7vdnEkA” adresinden kayıt olunması gerekmektedir.

Bilgiler ve fiziksel katılımınızın (toplantıya girişlerde en az 2 aşı yada son 48 saatte alınmış negatif PCR testi gerekmektedir) en geç 4 Mart 2022 tarihine kadar TOBB ve EUROCHAMBRES’a iletilmesi gerekmektedir. (e-posta: tebd@eurochambres.eu

04.03.2022