26.04.2024

Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı

Konya Ticaret Odası'ndan iletilen yazıda; Bölgede ve ülkemizde sektörünün en büyük fuarlarından olan “Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nın” bu yıl 08 - 12 Mart 2022 tarihleri arasında 18. sinin düzenleneceği iletilmektedir.

En son düzenlenen Konya Tarım Fuarı 7 ayrı salonda toplam 90.000 m2’lik sergileme alanında, 20 ülkeden 441 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 5 gün boyunca 101 ülke ve 72 ilden gelen 304.855 ziyaretçiyi Konya’da bir araya geldi.  Yeni iş fırsatları yakalama, yeni iş birlikleri kurma, yeni tarım makineleri ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı, tarım makinelerini karşılaştırarak analiz etme imkânı sağlayan tarım sektöründe faaliyet gösteren dernek, federasyon, STK, üniversite ve bilim çevreleri ile bir arada olma fırsatını ve düzenlenen etkinliklere katılarak yeni teknolojiler ve son trendlerden haberdar olma olanağı yakalayacağınız Konya Tarım Fuarı 2022 fuarı sektöründe büyük önem arz etmektedir.

Konya Tarım 2022 Online Fuar Davetiyesi için TIKLAYINIZ .

Konya Tarım 2022 Broşürü için TIKLAYINIZ .

Konya Tarım 2022 Fuar Duyurusu için TIKLAYINIZ .

28.02.2022