29.03.2024

Summer Fancy Food Show 2022 Fuarı

Ege İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda (EİB); Birlikleri tarafından ABD-New York’da 12 - 14 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı Türkiye milli katılımı organizasyonunun gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Adıgeçen Fuar 1955 yılından bu yana New York’da düzenlenmekte olup, Türkiye milli katılımı 1998 yılından beri EİB tarafından üstlenilmektedir.

Her türlü gıda ürününün sergilenebildiği fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için https://www.specialtyfood.com/shows-events/summer-fancy-food-show/ internet adresi incelenebilir.

Fuar idaresi, sadece markalı ve ambalajlı ürün sergileyen firmaların fuara katılması yönünde bir prensip kararı almış olup, bu şartlara uyan firmaların başvuruda bulunması, fuara katılmak isteyen firmaların başvuru formları ile sergileyecekleri ürünleri gösteren 1 veya 2 adet görsel göndermeleri beklenmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

15.02.2022