26.04.2024

TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği

TEBD Kapasite Geliştirme faaliyetleri kapsamında, 27 - 28 Ocak 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak “TEBD TARIMSAL GIDA AĞ OLUŞTURMA” etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğin amacı, tarımsal gıda sektöründeki temel konuları tartışmak ve şirketler arasında ağ oluşturarak katılımcıların yeni pazarlara, tedarikçilere, tüccarlara, ilgili kuruluşlara vb. erişimlerini sağlamak ve işbirliklerini geliştirmektir.

TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği, Türkiye-AB İş Diyaloğu (TEBD) Projesi tarafından düzenlenmektedir. Söz konusu ağ oluşturma etkinliği, 21 - 22 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen “TEBD Tarımsal Gıda Forumu”nun devamı niteliginde , çeşitli ülkelerden firmaları bir araya getirmek amacıyla düzenlenmektedir. Etkinlik, yeni iş bağlantıları ve iş birlikleri oluşturmak, ortaklar bulmak ve ayrıca en son gelişmeler, yeni fikirler ve çok daha fazlasını öğrenmek için eşsiz bir fırsattır.

Hem AB'den hem de Türkiye'den şirketler arasında pratik ve etkileşimli tartışmaların yapılmasına olanak sağlayan 6 oturum aşağıdaki konularda düzenlenecektir :

1. Coğrafi İşaretli Ürünler

2. Kuruyemiş ve Meyveler

3. Aromatik Bitkiler

4. Dondurulmuş Gıdalar (Su ürünleri dahil olmak üzere)

5. Sağlıklı Yaşam için Besinler (Vegan, glutensiz, diyabetik vb)

6. Bio-organik Gıda

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

14.01.2022