24.04.2024

Türkiye - Kırgızistan İş Forumu Daveti / SANKON

Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON ve Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği iş birliği ile Kırgızistan Cumhuriyeti Ekonomik Sivil Toplum Kuruluşları'nın katkılarıyla her iki ülkenin ithalat, ihracat, ekonomik ve ticari ilişkilerine katkı sağlamak amacıyla 24 Ocak 2022 tarihinde her iki ülkenin İş Adamları ve İş Kadınları yatırımcılarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye - Kırgızistan İş Forumu'na paylaşılan link üzerinden katılım sağlanmaktadır.

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .

Program için TIKLAYINIZ .

12.01.2022