29.03.2024

Finance Forum

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan aldığımız yazı ile, The European House Ambrosetti tarafından 1 - 2 Nisan 2022 tarihlerinde Cernobbio Villa d’Este’de gerçekleştirilecek olan “Finance Forum” ile ilgili bilgiler ve katılım formu iletilmektedir.

Etkinlik her yıl, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren en önemli şirketlerden, büyük uluslararası finansal ve ekonomi kurumlarından seçilmiş bir grup üst düzey yöneticiyi bir araya getirmektedir.

Program aşağıdaki konuları ele alacaktır:

- Dünya Ekonomisi: Zorluklar ve Beklentiler

- Covid Sonrası Dünyada Yatırımlar İçin Risklerin Haritalanması

- Yeni Normal Olarak Sürdürülebilir Yatırım

- Açık Finans Paradigması: Finansal Ekosistemlerin Dijital Yenilikleri ve Dönüşümleri

- Avrupa Gündemi

- İtalya Gündemi

Türkiye’den katılımcıların formu doldurduktan sonra İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası infocciizmir@cciizmir.org adresine mail atarak başvurmaları gerekmektedir.

Bilgi Notu için TIKLAYINIZ .

Katılım Formu için TIKLAYINIZ .

24.12.2021