29.03.2024

Tarımsal Desteklemeler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); bazı borsalar tarafından Birliklerine ulaşan bilgilerde, Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından, tarımsal destekleme işlemlerinde yavaşlamalar olduğu, bu sebeple de Borsa üyelerinin borsalara şikayette bulunduğu ifade edilmektedir.

Birliklerince, Tarm ve Orman Bakanlığı ilgili Genel Müdürlükler nezdinde girişimlerde bulunulmuş ve işlemlerin yavaşlama sebeplerinin, Tarımsal Desteklemelere ilişkin hazırlanmakta olan Tebliğ çalışması olduğu ve bu çalışmanın yakın zamanda tamamlanacağı bilgisi iletilmektedir.

08.12.2021