25.04.2024

Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); 9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 14.00'da, KOSGEB ve TOBB iş birliğinde bir seminer gerçekleştirileceği, söz konusu seminerde sebze ve meyve taşıma sırasında oluşan zayiatı azaltmak amacıyla hayata geçirilen ve KOBİ'lerin leasing yöntemiyle edinecekleri yerli malı ve yeni frigorifik kasa ve ünitelerine 750 bin TL'ye kadar destek sağlayan KOSGEB Sebze ve Meyve Soğuk Zinciri Finansal Kiralama Destek Programı'nın anlatılacağı aktarılarak, seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmektedir.

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası

08.12.2021