20.04.2024

TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri, Türk Patent ve Marka Kurumu ve Türk Sinai Mülkiyet Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (TÜRKSMD) iş birliğinde 7 Aralık 2021 Salı günü saat 14:00'da TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Söz konusu seminerde Türk Patent ve Marka Kurumu'nun bir iştiraki olarak kurulan sınai mülkiyet (marka, patent, faydalı model) haklarıyla ilgili ön araştırma, değerleme ve danışmanlık hizmetleri veren TÜRKSMD'nin faaliyetleri anlatılacak, webinar sonunda ise katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylı bilgi ve program için TIKLAYINIZ .

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .

02.12.2021