29.03.2024

Türkiye - Nijer 2. Dönem KEK Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye - Nijer Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 2. Dönem toplantısının 25 - 27 Ocak 2022 tarihlerinde Niamey'de gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Nijer ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 3 Aralık 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

23.11.2021