26.04.2024

Keşif Toplantıları - İzmir

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yürütülen, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, sözleşme makamı T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olan “TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek” Projesi kapsamında düzenlenen keşif toplantılarına davet metni iletilmektedir.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yayımlanan 2014-2023 Bölge Planı'nın da sloganını oluşturan "Değişim Başladı!" söz dizisi büyük bir heyecan uyandırmaktadır.

Avrupa Birliği'nin mali desteğiyle hazırlanan, sözleşme makamı T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve yararlanıcısı DİKA olan "TRC3 Bölgesi'nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek" de bölgedeki heyecan verici gelişmelerin ve değişimin somut adımlara dönüşmüş ve ete kemiğe bürünmüş örneklerinden sadece biridir.

Bu çerçevede DİKA, TRC3 Bölgesi'nde özellikle tekstil, gıda ve turizm gibi gelişme potansiyeli yüksek ve yatırıma açık belirli sektörlerde yatırım yapmaları halinde alabilecekleri devlet teşviklerinin tanıtılacağı toplantıya işverenleri, iş insanlarını ve işveren dernekleri üyelerini davet etmekten onur duyar.

Program kapsamında TRC3 Bölgesi'ndeki gençlerin becerilerini geliştirmek ve eğitimli bir işgücü hazırlamak için uygulanan eğitim programları da tanıtılacaktır.

Program 22 Kasım 2021 tarihinde, 10:00 - 16:00 saatleri arasında Ramada Plaza by Wyndham İzmir'de gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

16.11.2021