17.04.2024

Türkiye - Litvanya II. Dönem JETCO Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye - Litvanya II. Dönem JETCO Toplantısı'nın 30 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Söz konusu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Litvanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 26 Kasım 2021 mesai bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine bildirilmesi gerekmektedir.

21.10.2021