16.04.2024

Türkiye - Bulgaristan İş Forumu, 1 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Birlikleri ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde, 1 Kasım 2021 tarihi, 11:00 - 13:15 saatleri arasında internet üzerinden ''Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması'' temalı Türkiye - Bulgaristan İş Forumu'nun düzenleneceği iletilmektedir.

Söz konusu İş Forumu’nda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov’un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçileri de katılımcılara hitap edecektir.

İş Forumu’nun son oturumunda söz almak isteyen firmalar kendilerini tanıtabilecek ve soru-cevap kısmında sorularını iletebileceklerdir.

Program ve kayıt için TIKLAYINIZ .

21.10.2021