27.04.2024

HepsiTürkiye`den Eğitim Programı

Antalya Ticaret Borsası'ndan alınan yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Hepsiburada iş birliğiyle gerçekleştirilen coğrafi işaretlerin e-ticaretine yönelik HepsiTürkiye’den Projesi kapsamında coğrafi işaret üreticileriyle bir araya gelinerek proje hakkında bilgilendirme yapılacağı ve eğitim verileceği iletilmektedir.

"HepsiTürkiye`den Eğitim Programı" 22 - 23 - 24 Ekim tarihlerinde her gün saat 11:00 ve 14:00’da Anfaş Fuar Merkezi Hall 1 Etkinlik alanında gerçekleştirilecektir.

Program İçeriği ;

- Yerelden Ulusala e-ticaret Desteği