26.04.2024
01:23
EN

Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri Eğitimi

Sayın Üyemiz;

12 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde (2 gün) online platformda “Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi – YÜSEM” iş birliğinde 14:00-16:00 saatleri arasında “Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri” eğitimi gerçekleşecektir.

Bu eğitimde;

  • Gıda alerjisi hakkında genel bilgi
  • Gıda intoleransı
  • Gıda alerjisine neden olan gıdalar
  • Gıda alerjisinin görüldüğü yaş grupları ve belirtileri
  • Gıda alerjisi mekanizması ve tedavisi
  • Gıda güvenliği standartları, iyi üretim uygulamaları ve alerjen ilişkisi
  • Üretim sürecinde alerjen kontrolü ve yönetimi
  • Alerjen bulaşılarının önlenmesi

Konuları anlatılacaktır.

 

Eğitim üyelerimize ücretsizdir.

Katılım için kayıt zorunludur.

Eğitime katılım bağlantısı mail adreslerinize iletilecektir.

 

Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ ve ya www.itb.org.tr adresinden sağ sütundaki ''EĞİTİMLER'' bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

 

 

Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Borsası

07.10.2021

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: