Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri Eğitimi
Sayın Üyemiz;
12 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde (2 gün) online platformda “Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi – YÜSEM” iş birliğinde 14:00-16:00 saatleri arasında “Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri” eğitimi gerçekleşecektir.
Bu eğitimde;
- Gıda alerjisi hakkında genel bilgi
- Gıda intoleransı
- Gıda alerjisine neden olan gıdalar
- Gıda alerjisinin görüldüğü yaş grupları ve belirtileri
- Gıda alerjisi mekanizması ve tedavisi
- Gıda güvenliği standartları, iyi üretim uygulamaları ve alerjen ilişkisi
- Üretim sürecinde alerjen kontrolü ve yönetimi
- Alerjen bulaşılarının önlenmesi
Konuları anlatılacaktır.
Eğitim üyelerimize ücretsizdir.
Katılım için kayıt zorunludur.
Eğitime katılım bağlantısı mail adreslerinize iletilecektir.
Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ ve ya www.itb.org.tr adresinden sağ sütundaki ''EĞİTİMLER'' bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.
Saygılarımızla,
İzmir Ticaret Borsası
07.10.2021
Bilgi Bankası
- Fire,Zayiat ve Randıman Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- İTB Logolar
- KVKK
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler
- TOBB Uluslararası İş İmkanları Sistemi