24.04.2024

Akıllı KOBİ Platformu Tanıtımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), işini dijitale taşımak ve dijital dönüşümünü gerçekleştirmek isteyen KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlerin tek bir noktadan ulaşılabilir olmasını sağlamak ve bu konuda rehberlik ve eğitim hizmetleri sunmak amacıyla TOBB ve Visa iş birliğinde Akıllı KOBİ Platformu lansmanının 17 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirildiği ve platformun KOBİ'lerin kullanımına sunulduğu iletilmektedir.

Bu kapsamda, Platform'un sunduğu imkanlardan daha fazla KOBİ'nin yararlanması amacıyla tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirileceği iletilmektedir. Tanıtım faaliyetleri kapsamında hazırlanan basın bülteni, video, sosyal medya paylaşımları ile görsellere ilişkin ayrıntılı bilgi iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

04.10.2021