18.04.2024

Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız? Webinar Daveti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Birlikleri bünyesinde yürütülen Avrupa Yeşil Mutabakatı çalışmaları kapsamında, "Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız?" başlıklı bir webinar dizisinin başladığı bildirilmektedir.

“Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız?” isimli seminerde Şirketiniz 2030’a hazır mı ? Karbon ayak izinizi biliyor musunuz ? Şirketinizin iklim karnesi nedir ? Fit For 55 nedir ? Sınırda Karbon Düzenlemesi ne getiriyor ? Türk ihracatçısı için tehditler-fırsatlar nelerdir ? Şirketler ne yapmalı ? gibi konu başlıklarına yer verilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylı bilgi ve katılım için TIKLAYINIZ .

15.09.2021