25.04.2024

Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde düzenlenecek Bölgesel Kalkınma , Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı 2-3 Eylül tarihlerinde Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Fuar kapsamında;

• Girişim Sermayeleri Anadolu Buluşmaları,
  • Bölgesel Kalkınma Sürecinde Kalkınma İdareleri ve Kalkınma Ajanslarının Rolü ve Önemi Paneli,
  • Gelişen ve Değişen Sektörün Yatırımcı ve Girişimcilere Sağladığı Kolaylıklar Paneli,