20.04.2024

Türk-Kırgız İş Forumu - Kırgızistan KEK 10. Dönem Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda (TOBB) , “Türkiye - Kırgızistan İş Forumu”nun 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Forumun; “Türkiye - Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 10. Dönem Toplantısı” çerçevesinde düzenlenmesi öngörülmektedir. TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde düzenlenecek olan Forum’a, T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un katılmaları öngörülmektedir.

Türkiye - Kırgızistan İş Forumu’na katılmak için iletilen formun eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 12.00'a kadar TOBB’a (adem.kula@tobb.org.tr e-posta adresine) iletilmesi gerekmektedir.

Katılım Formu için TIKLAYINIZ .

İletişim: Adem Kula, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

E-posta: adem.kula@tobb.org.tr

Tel: 0212 324 95 42