26.04.2024

AB Erasmus+ Programı Kapsamında İş Dünyasına Yönelik Fırsatlara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sayın Bülent ÖZCAN’ın ev sahipliğinde, 26 Temmuz 2021 tarihinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından Erasmus+ Programı kapsamında iş dünyasına yönelik fırsatlar özelinde bir tanıtım etkinliği düzenleneceği iletilmektedir.

2021-2027 döneminde 26,2 milyar avroluk bir bütçeye sahip olan Erasmus+ Programı, faydalanıcıların faaliyet gösterdikleri sektörlerdeki yenilikçi ve iyi uygulamaları tecrübe etmelerini, uygulamalarını, yurt dışındaki muadilleri ile bir arada kurumsal kapasitelerini artırmalarına ve uluslararasılaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Aşağıda bilgileri iletilen ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılımınızdan ve kişisel ağınızla paylaşmanızdan memnuniyet duyulacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Etkinlik kayıt adresi için TIKLAYINIZ .

Program için TIKLAYINIZ .

16.07.2021