24.04.2024

Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) LEADS 2021 Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun yazısına atfen; sürdürülebilirlik, kapsayıcılık ve sosyal refah ile küresel ekonomik refah arayışının altında yatan beş temel soruya ilişkin içgörüler için bir katılım platformu olarak seçilmiş, çok yönlü, 2 günlük benzersiz bir küresel düşünce liderliği “LEADS 2021: Reimagine the World” adlı etkinliğin 14-15 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında düzenleneceği iletilmektedir.

Detaylı bilgi ve kayıt için TIKLAYINIZ .

08.07.2021