20.04.2024

Almanya'nın Yeni Tedarik Zinciri Yasasının Tanıtımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Alman Federal Meclisi tarafından yeni bir tedarik zinciri yasasının ("Lieferkettensorgfaltsgesetz") kabul edildiği ve gelecek yılın başında yürürlüğe gireceği bildirilmektedir.

7 Temmuz 2021 tarihinde 15:00-16:30 saatleri arasında sanal ortamda düzenlenecek olan toplantıda yeni yasanın yurtdışındaki Alman şirketleri ve dünyanın farklı bölgelerindeki iş ortakları için neler içerdiğinin detaylı inceleneceği  iletilmektedir.

Toplantıya ilişkin katılım linki için TIKLAYINIZ .

06.07.2021