28.03.2024

İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), TOBB organizasyonunda 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14:00'da internet üzerinden "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi" düzenleneceği iletilmektedir.

TOBB ile AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı çerçevesinde afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Etkinliğe ilişkin program için TIKLAYINIZ .

05.07.2021