25.04.2024

Endonezya İş Forumu 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Cakarta Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği tarafından iletilen yazıda; Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 14 Temmuz 2021 tarihinde saat 10.00 - 15.00'da (TSİ) hibrit formatta ''Endonezya Merkezi ve Doğu Avrupa İş Forumu''nun (Indonesia-Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği bildirilmektedir.

Düzenlenecek İş Forumu ile karşılıklı ticaret ve yatırımın arttırılması, dijital ekonomiden faydalanma, e-sağlık ve yeşil ekonomide iş birliği imkanlarını araştırma amaçları hedeflenmektedir. Katılımcıların iş dernekleri, KOBİ'ler ve devlet yetkilileri olacağı belirtilmektedir.

İş Forumu'na ziyaretçi ya da katılımcı olarak iştirak etmek için https://ina-lac.com/en/about-ina-cee adresinden kayıt yaptırabileceği ve bu platform aracılığı ile iş dünyasının iş ortaklıkları kurabileceği, iş ortaklarıyla iletişimlerini sağlayabileceği ve ürünlerinin tanıtımını yapabileceği iletilmektedir.

25.06.2021