19.04.2024

Küçük İşletmeler İçin Google Platformu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda; KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki görünürlüğünü sağlaması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla TOBB ve Google iş birliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" projesinin başlatıldığı bildirilmektedir.

Platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürünler ile çözüm önerilerinin adım adım açıklandığı ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

Ayrıca Küçük İşletmeler için Google Eğitim Programı gerçekleştirilmektedir.

Eğitim programı kapsamında;

• 22 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Küçük İşletmeler için Google Oturumu,
  • 29 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Google My Business (GMB) ve Benim İşletmem Dijital Oturumu,
  • 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 14:00'te Google Ads 101 Oturumu ve
  • 8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'te Perakende İçgörüleri Oturumu

olmak üzere 4 online etkinlik planlanmıştır.

Etkinlikler Youtube üzerinden gerçekleştirilmekte olup, katılım ve kayıt adresleri http://webinar.tobb.org.tr adresinde yayınlanmaktadır. Etkinlik sonlarında katılımcılara soru-cevap imkanı verilmektedir.

24.06.2021