23.04.2024

TOBB İkili Odalara Üyelik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; TOBB'un yurtdışında muadili olan özel sektör kuruluşları (Oda /Birlik/Federasyon) ile kurumsal iş birliğini geliştirme kapsamında, bir dizi ülke ile "Ticaret ve Sanayi Odası Forumu" adı altında bir yapılanma gerçekleştirildiği hatırlatılmaktadır.

Şu ana kadar ülkemiz önceliklerine uygun olarak 19 ülkeyle "Ticaret ve Sanayi Odası Forumu" kurulmuş olup bahse konu çalışmalar yürütülmektedir.

İkili "Oda Forumları" kapsamında, geniş kapsamlı etkinlikler düzenlenmekte olduğu ve Türk tarafı üyelerinin hem kendi aralarında, hem de karşı kanat üyeleri ile bir araya gelmesine olanak sağlandığı bildirilmektedir.

Ticaret ve Sanayi Odası Forumlarına ilişkin üyelik dahil tüm bilgilere https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden ulaşılabilmektedir.

23.06.2021