25.04.2024

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) Bölgesel Seminerleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB),  Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde adlarına C2, C3, KI, K3, LI, L2, NI, N2, RI, R2, MI, M2, PI, P2, T1 ve/veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, faaliyetlerine ilişkin bilgilerini Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi'ne (U-ETDS), elektronik olarak eklemeleri/iletmeleri zorunlulukları kapsamında gerçek ve tüzel kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde bölgesel elektronik toplantılar düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir.

Planlanan toplantılar webinar şeklinde gerçekleştirilecek olup, katılımcılar soruları ile görüş ve önerilerini hem sistem üzerinden mesaj yazmak suretiyle iletebilecek, hem de sistem üzerinden söz isteyip sözlü olarak iletebileceklerdir.

Program ve katılım için TIKLAYINIZ .

16.06.2021