25.04.2024

TEBD Projesi Şirketlerin Enerji Verimliliğinin Arttırılması

TEBD Projesi Şirketlerin Enerji Verimliliğinin Arttırılması Anket Çalışması hakkında EUROCHAMBRES ve TOBB tarafından yürütülen TEBD Projesi kapsamında enerji verimliliği konusunda eğitim alan uzman tarafından KOBİ niteliğinde 10 üyemize enerji verimliliğinin artırılmasına yönelik anket ve bilgilendirme  çalışması yürütülecektir.

Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destek ile TOBB ve EUROCHAMBRES iş birliğinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi kapsamında düzenlenen Energy Efficiency Activity-Şirketlerin Enerji Verimliliğinin Arttırılması Eğitimi’ne Borsamızı'ı temsilen bir uzmanımız katılım sağlamıştır.

Üyelerimiz arasından KOBİ niteliğindeki 10 firmaya, ilgili uzmanımız tarafından enerji verimliliği anket uygulaması ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirilerektir.  Anket sonrasında dileyen firmalarla faaliyetlerine uygun kontrol listeleri ve faydalı linkler paylaşılarak enerji verimliliğine uygun şekilde süreçlerini denetlemelerinde destek sağlanacaktır.

Firmaların anket bilgileri, isimleri gizli şekilde ilgili sisteme yüklenecektir. Çalışmaya katılım sağlayan üyelerimiz, sürecin sonunda EUROCHAMBRES ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanlarının imzalarının yer aldığı bir sertifika almaya hak kazanacaktır.

Not: İlk aşamada 10 firmanın faydalanabileceği çalışmada fazla talep olması durumunda, firma büyüklüğü ve üretim kriterlerine göre önceliklendirme yapılacaktır.

Katılım taleplerinin 11.06.2021 günü saat 17:00’ye kadar arge@itb.org.tr adresine bildirilmesi önemle rica olunur.

09.06.2021