02.05.2024

Sri Lanka Yatırım Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği'nin yazısına atfen; Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu’nun 7-9 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Sri Lanka’nın en eski ve önde gelen Ticaret Odası olan Sri Lanka Ticaret Odası, Sri Lanka Yatırım Kurulu ve Colombo Menkul Kıymetler Borsası tarafından düzenlenecek olan Forum’un teması “Sri Lanka-Asya’nın Bir Sonraki Büyüme Cenneti” olarak belirlenmiştir. 3 gün sürecek olan Forum'da üst düzey hükümet temsilcileri, kamu ve özel şirketlerin temsilcileri, uluslararası uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından çeşitli sunumlar yapılacaktır ve Sri Lanka’daki çeşitli projelerde Doğrudan Yabancı Yatırım (DYY) imkanları, Özel Ekonomik Bölge statüsünde olan Kolombo Liman Şehri gibi konular hakkında sunumlar yapılacaktır.

Forumda ayrıca yatırımcılar ile Sri Lanka'lı şirket yetkilileri ve kamu yetkilileri arasında birebir görüşmelerin de (önceden randevu almak kaydıyla) düzenleneceği vurgulanmaktadır. Tüm dünyadan yatırımcıların ve çokuluslu şirketlerin davet edildiği etkinlikle ilgili detaylı bilgilerin ve hedeflenen alt-sektörlerin listesinin yer aldığı broşür ekte iletilmektedir.

Kayıt sayfası: https://invest-srilanka.lk

İletişim: +94112329143 / lilakshi@chamber.lk ; investsrilanka@chamber.lk ; promotion@boi.lk

20.05.2021