26.04.2024

Staj Seferbirliği Programı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliği ile üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan 2021 Staj Seferbirliği Programı değerleme sürecinin tamamlandığı iletilmektedir.

Program kapsamında oluşturulan 136 bin öğrencinin yer aldığı yurt içi stajyer havuzunun 27.04.2021'de işverenlerin erişimine açıldığı bildirilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

20.05.2021