28.03.2024

İş Geliştirme Müdürlüğü

1. Yeni ve yürütülmekte olan projelere destek verir / takibini yapar.

•        2. Projelerin zaman, teknik, maliyet unsurları doğrultusunda yönetim ve iç / dış ekiplerle koordinasyonunu sağlar.

•        3. Borsa içerisindeki tüm ekiplerle /projelerle koordineli olarak iletişim çalışmalarına destek verir.

•        4. Kurumun bilinirliğini yükseltmek için iş birliği önerileri hazırlar.

•        5. Yeni pazarlama girişimlerini planlar.

•        6. Networking anlayışı içerisinde potansiyel paydaşlar ve kurumlar ile ilgili görüşmeleri sağlar.

•        7. Kurumun gereksinimlerini belirleyerek yeni teklifler oluşturur.

•        8. İş ve süreç verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirir.

•        9. İlgili aktivite ve etkinliklerde kurumu temsil eder.

•       10. Bazı durumlarda tedarikçiler ile fiyat görüşmesi yapar.

•       11. Sunum ve raporlamalarda ekiplere destek verir.

İş Geliştirme Müdürlüğü:  isge@itb.org.tr    pinarerdil@itb.org.tr