Türk Gıda Kodeksi Salça Ve Benzeri Ürünler Tebliği (TEBLİĞ NO: 2020/19)
Sayın Üyemiz,
13 Ağustos 2020 tarih ve 31212 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Türk Gıda Kodeksi Salça Ve Benzeri Ürünler Tebliği (TEBLİĞ NO: 2020/19)” uyarınca; domates salçası, biber salçası, domates püresi, biber püresi ve domates/biber bazlı yemeklik ürünlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, etiketlenmesi, muhafazası, depolanması, taşınması ve piyasaya arzı ile ilgili şartları ve ürün özellikleri belirtilmektedir.
Söz konusu tebliğe ulaşmak için tıklayınız.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla
13.08.2020
Bilgi Bankası
- Pamuk Randıman ve Fire Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- AB Tarım Bilgi Masası
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- Piyasa Yorumları
- İTB Logolar
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- Türkiye Pamuk Lif Kalite Veritabanı
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler