19.04.2024

5GtoB Sektörel İstişare Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); 5G teknolojisinin iş dünyasına sunduğu imkanları anlatmak ve bu imkanları iş dünyasının üst düzey temsilcileri ile birlikte değerlendirmek amacıyla 26 Nisan 2022 Salı günü saat 14:00'da internet üzerinden ''Sektörel İstişare Toplantısı'' düzenleneceği iletilmektedir.

TOBB ile Huawei iş birliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan toplantıda 5G teknolojisinin yüksek bağlantı hızı, düşük gecikme ve makine tipi bağlantı imkanlarının iş dünyasına sunduğu fırsatlar ile iş senaryolarının uygulamaları anlatılacak, 5G'nin sunduğu imkanlar iş dünyası temsilcileri ile birlikte istişare edilecektir.

Detaylı bilgi ve katılım için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası

21.04.2022