İzmir Ticaret Borsası

Foodex 2015 İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı / 05-08 Kasım 2015

Sayın Üyemiz,

05-08 Kasım 2015 tarihleri arasında “FUAR İZMİR” Fuar  Alanı’nda düzenlenecek olan Foodex 2015 İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarınında; fuara katılacak üyelerimize fuar katılım  m2 birim  fiyatları üzerinden,İzmir Ticaret Borsası üyelerine özel olarak Gençiz Fuarcılık tarafından %15 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey / 3-6 Eylül 2015

Sayın Üyemiz,

Dünya’da hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini bir araya getiren WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey, 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da gerçekleşecektir.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı /07-11 Ekim 2015

Sayın Üyemiz, 

Yöresel ürünlerimizin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline gelen Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı’nın altıncısı bu yıl 07-11 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya Expo Center’da düzenlenecektir.  

Detaylı bilgi için tıklayınız.

ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı /25-28 Nisan 2016

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazıda; ülkemiz ihracatında önemli bir yer teşkil eden gıda sektörümüze yeni ihracat imkanları sunmak amacıyla, dünyanın önde gelen gıda fuarları arasında yer alan ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’na 2010 yılından beri milli katılım organizasyonu düzenlemekte olduğu, 2016 yılında da 4. Kez katılım gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü, özellikle Avrupa,  Güney Amerika ve Kuzey Afrika yelpazesine hitap etmekte olan Alimentaria Fuarı’nın, 25-28 Nisan 2016 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Buğday Standardında Değişiklik Hk.

Sayın Üyemiz,

Türk Standartları Enstitüsü'nden alınan 07.07.2015 tarih ve 276043 sayılı yazıda; 15.05.2015 tarihinde, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde ilgili kurum ve kuruluşların katıldığı toplantıda, TS 2974 Buğday standardında, Çizelge 2'de yeralan ekmeklik buğdayların protein oranının Sınıf 1 için 13,5 ve üzeri, Sınıf 2 için 12,5-13,4 , Sınıf 3 için11,5-12,4 , Sınıf 4 için 10,5-11,4 olması konusunda mutabakata varıldığı bildirilmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

E-Commodity Bazaar
İTB Akıllı Tarım Portalı
Toprak ve Çocuk