Etkili Ticari Sözleşmeler ve Sözleşme Hazırlama Eğitimi / 19.09.2019 / 09:30

Eğitim Konusu Etkili Ticari Sözleşmeler ve Sözleşme Hazırlama
Eğitmen Av. İlayda DEVELİ

Sayın Üyemiz,

Etkili Ticari Sözleşmeler ve Sözleşme Hazırlama Eğitimi (19 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır)
Üye firmalarımız ve çalışanları ÜCRETSİZ olarak katılabilirler.

Kayıtlar sınırlı sayıdadır. Lütfen kayıt yaptırınız.

Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ.

İçerik ve Eğitmen bilgisi aşağıda bilginize sunulmuştur.

Etkili Ticari Sözleşmeler ve Sözleşme Hazırlama

Eğitim Süresi : 6 Saat

Eğitim İçeriği :

1. Türk hukuk mevzuatı ve sözleşme hukukuna hakim ilkeler
  2. Sözleşmelerde bulunması ve dikkat edilmesi gereken ana unsurlar
  3. Yargıtay kararları ve örnek sözleşmeler ışığında, sözleşme taraflarından şirket ve kurumların ekonomik zararlarına ve hak kayıplarına karşı önlem alma
  4. Şirket yetkililerinin hukuki uyuşmazlıklara sebebiyet vermeyecek nitelikte sözleşme hazırlayabilecek düzeye ulaşabilmeleri için gerekli bilgiler
  5. Sözleşmeler için teknik bilgiler
  6. Sözleşme tanzim eden ya da hazır sözleşmeleri inceleyen şirket yetkilileri ve çalışanlar tarafından sözleşmelerin doğru hazırlanması

Av. İlayda DEVELİ - Eğitimci

Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Çift Anadal Hukuk Bölümü, Ticari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimlerini tamamladı. Çeşitli hukuk bürolarında avukat olarak çalıştı. KOBİ’ler için ticaret hukuku alanında eğitim programları tasarlayan ve serbest avukat olarak çalışmalarını sürdüren Develi, Sermaye Piyasası Kurulu, Ankara Ticaret Odası, TOSYÖV, ve Türkiye Barolar Birliği gibi kuruluşlarda dış ticaret uzmanlığı, dezavantajlı guruplar ve KOBİ’lerle ilgili projelerde mentor programlarında çalışmış, araştırmalar ve projeler yapmış ve yürütmüştür.