20.04.2024

Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı gerçekleşeceği bildirilmiştir.

Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m² bedeli 2.820 TL olarak tespit edilmiş olup, katılım bedeline tüm ana hizmetler dahildir. Fuar'da sektörel yerleşim gerçekleştirilecek olup, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmeler İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenecektir.

Söz konusu Fuar'a ilişkin katılım formuna ve detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Bilgilerinize

19.04.2019