23.04.2024

Enflasyon ile Mücadele Programı Çerçevesinde "İndirim Kampanyası"

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 10.10.2018 tarih ve 14853 sayılı yazısında;

Ülke genelinde enflasyonla mücadele programı çerçevesinde “İndirim Kampanyası” başlatıldığı, üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Borsa üyelerimizin İndirim Kampanyası’na katkıda bulunmaları talep edilmektedir.

Bu kapsamda Tüketici Fiyat Endeksi’nde (TÜFE Liste_Ek.1) yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süre ile en az %10 indirim yapabilecek üyelerimizin Ek.2’de yer alan formu doldurmaları ve bu form ile birlikte gerçekleştirdikleri indirime ilişkin görselleri de ekleyerek uyelik@itb.org.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir.

Türkiye çapında yürütülecek olan Enflasyon ile Mücadele Programına vereceğiniz katkı ve göstereceğiniz duyarlılığa teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Işınsu KESTELLİ
Yönetim Kurulu Başkanı

NOT :   uyelik@itb.org.tr  mail adresinden veya 0232 481 1027 – 0232 481 1099 no’lu telefonlardan detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

16.10.2018